Karusell-Dører

Trygge Og Solide Karuselldører

Vi har i 24 år levert og montert karusell-dører for større næringsbygg, kjøpesentere og mer. Dersom du ønsker å vite mer om våre produkter kan du kontakte oss her.

Oba Door tilbyr en imponerende linje av karuselldører som kombinerer funksjonalitet, sikkerhet og elegant design. Våre karuselldører er ideelle for offentlige og kommersielle bygninger, og de gir en praktisk og effektiv løsning for høy trafikk og adgangskontroll.

Våre karuselldører er konstruert med fokus på både brukervennlighet og energieffektivitet. De er utstyrt med avanserte teknologier som automatiske døråpnere, sensorer og sikkerhetssystemer for å sikre jevn og trygg drift. Karuselldørene våre er også designet med høy isolasjonskapasitet, noe som bidrar til å redusere energitap og opprettholde et behagelig inneklima.

Vi forstår viktigheten av å tilpasse karuselldører etter bygningens behov og kundens preferanser. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av designalternativer, materialer og farger, slik at du kan skape en karuselldør som harmonerer med den eksisterende arkitekturen og stilene i bygningen.

Trygge Og Solide Skyvedører

OBA Door AS er en stolt leverandør av skyvedører for blant annet næringsbygg og kjøpesentere. Vi finner riktig løsning for deg, og monterer den. Ta kontakt nedenfor for mer informasjon om våre produkter.

Kontakt oss i dag

Kontakt oss gjerne for pris på dette produktet.