Tjenester

Oba Door AS er ditt pålitelige valg for en rekke innovative portløsninger. Vi spesialiserer oss ikke bare på brannklassifiserte branngardiner, men tilbyr også et bredt utvalg av porter og adkomstkontrollsystemer. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom valgprosessen og finne de beste løsningene for dine behov.

Oba Door AS er ditt pålitelige valg for en rekke innovative portløsninger. Vi spesialiserer oss ikke bare på brannklassifiserte branngardiner, men tilbyr også et bredt utvalg av porter og adkomstkontrollsystemer. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom valgprosessen og finne de beste løsningene for dine behov. Vårt utvalg av tjenester inkluderer:

  • Brannklassifiserte Branngardiner: Våre branngardiner oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene og gir ekstra trygghet i tillegg til en stilfull og funksjonell design.

  • Isolerte Spiralporter: Våre isolerte spiralporter gir overlegen varme- og lydisolering, ideell for industrielle og kommersielle bygninger som trenger temperaturkontroll.

  • Hangarporter: Skreddersydde portløsninger for fly- og luftfartsanlegg, som gir pålitelig ytelse og beskyttelse for verdifulle fly.

  • Industriporter: Våre industriporter er konstruert for å møte de strenge kravene i industrielle miljøer, med fokus på funksjonalitet og sikkerhet.

  • Villaporter: Stilfulle og holdbare villaporter som gir et imponerende inngangsparti og øker sikkerheten rundt ditt hjem.

  • Takfoldeporter: Innovative porter som gir både funksjonalitet og estetisk appell, ideelle for bygg med store åpninger.

  • Porter for Minilager: Skreddersydde porter som optimaliserer lagrings- og logistikkoperasjoner for minilagerfasiliteter.

  • Foldeporter: Moderne og plassbesparende foldeporter som gir en effektiv løsning for adgangskontroll og sikkerhet.

Uansett hvilken type port- eller adkomstløsning du trenger, kan du stole på Oba Door AS for kvalitet, pålitelighet og ekspertise. Ta kontakt i dag for å finne den beste løsningen for dine spesifikke krav og oppnå den høyeste graden av funksjonalitet og sikkerhet for ditt prosjekt.